Na oko 75 odsto obrađenog biračkog tijela za sada najviše u Herceg Novom Demokrate oko 27, zatim DPS, pa DF i Novska lista.

Cenzus su sada prešle i Građanski pokret URA i Prava Crna Gora.

Kako je protekao izborni dan pogledajte OVDJE.

Pravo glasa imalo je 25.590 birača.

Prva na glasačkom listiću bila je Novska lista, čiji je nosilac Savo Marić.

Druga je bila koalicija Evropski tim za Herceg Novi, koju čine Demokratska partija socijalista i Socijaldemokrate, a nosilac liste bio je dr Predrag Dabović.

Treći na glasačkoj listi bili su Prava Crna Gora i Grupa građana Glas za naš Novi sa listom Pravi Novi-Sloboda je u našim rukama koju predvodio je Milan Zarić.

Četvrta na listi je bila izborna lista Za budućnost Herceg Novog i Boke koju čine Demokratski front, Socijalistička narodna partija i Radnička partija, a predvodio je Ivan Otović.

Na petom mjestu na glasačkom listiću bila je koalicija Ni lijevo ni desno, pravac Novi, koju čine Demokratska Crna Gora, Novi pobjeđuje, Demos i Partija penzionera, invalida i restitucije, a nosilac je aktuelni predsjednik Opštine Stevan Katić.

Na šestom mjestu bila koalicija Crno na bijelo može bokeški, koju čine G rađanski pokret URA, Bokeški forum, Inicijativa Bokobran, CIVIS i nestranački pojedinci, a nosilac liste je Draško Rašković.

Uskoro opširnije…

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here