Šef kabineta predsjednika Mila Đukanovića, Miodrag Radović, prokomentarisao je na Twitter-u blagu reakciju Vlade i ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića, nakon informacije da je u udesu učestvovalo službeno vozilo Vlade, u kojem se nalazio zamjenik generalnog sekretara Nikola Kandić.

<<>>

“Vožnja pod dejstvom alkohola Vladinog funkcionera van radnog vremena, u sticaju sa prolaskom kroz crveno svijetlo i promjenom tablica sa službenog vozila, izgleda za Vladu i resorne ministre “nije ništa strašno”. Meni kao građaninu, učestala relativizacija poput ove nije smiješna”, napisao je Radović.

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici saopštilo je CdM-u da ispituju da li su na službenom vozilu Vlade u kome je bio i zamjenik generalnog sekretara Nikola Kandić, a koje je prije par noći učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi kod TC Palada u Podgorici, bile registarske tablice koje su izdate za to vozilo ili druge, koje mu ne pripadaju, a što je, kako ističu, krivično djelo.

Uprava policije je trebalo da uhapsi vozača koji je u alokolisanom stanju učestvovao u udesu upravljući službenim vozilom Vlade Crne Gore, a ne tužilaštvo, naveli su iz ODT-a.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here