Podgoričanin Lazar Bulatović (20) koji je osumnjičen da je sinoć nožem nanio teške tjelesne povrede Stefanu Stefanoviću (22) uhapšen je večeras, kazali su CdM-u iz Uprave policije. Podgorička policija uhapsila je sinoć Mirnesa Sojtarića (20) zbog sumnje polušao da ubije Nikolu Raičevića, dok se za Bulatovićem tragalo.

<<>>

Iz polcije je ranije danas saopšteno da su inspektori došli do saznanja da se ranjeni Stefanović nalazio u društvu sa Markom Vukovićem, Nikolom Raičevićem Milošem Radulovićem, u Ulici 13 jula u Podgorici kada su se Bulatović i Sojtarić zaustavili vozilom marke BMW u njihovoj neposrednoj blizini.

Nakon kraćeg verbalnog konflikta Bulatović je nožem nanio teške tjelesne povrede Stefanoviću u predjelu vrata, nakon čega je pobjegao.

Potom je Sojtarić sjeo u vozilo i velikom brzinom krenuo u pravcu Raičevića, Vukovića i Radulovića u namjeri da ih pregazi u čemu nije uspio u prvom navratu, pa je vozilo naglo okrenuo na prvoj raskrsnici i vratio se i krenuo prema Vukoviću, Raičeviću i Raduloviću.

“On je tada vozilom udario Nikolu Raičevića i teško ga povrijedio”, naveli su u policiji.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here