Sedmicu za nama obilježio je niz burnih događaja. Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević se u Skupštini uvrjedljivim riječima obratio premijeru Zdravku Krivokapiću. Predsjednik Vlade je optužio DF da ga ucjenjuje. Tajno putovanje premijera u Beograd, nepotpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC. Novinarka Tamara Nikčević optužila je DPS da “ne smiju ni da pisnu”…

Tekstove o ovim dešavanjima ste najviše čitali na CdM-u. Kao što ste i navikli svake nedjelje objavljujemo pregled najčitanijih tekstova na CdM-u. Budite informisani čitajte CdM.

Deset načitanijih vijesti:

1.Teške riječi: Krivokapić: Kneževiću uzor Balkanski špijun, pokušavate da okrenete narod protiv Vlade; Knežević: Vi ste uživali u blagodetima DPS-a, a mene su hapsili

Tokom premijerskog sata došlo je do burne rasprave između predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića i jednog od lidera DF-a Milana Kneževića. Premijer je kazao da se nikada nije sreo, osim možda slučajno, sa lažnim diplomatom Stevanom Simijanovićem, navodeći da je spreman da ide na poligraf. On je optužio DF da želi da okrene narod protiv Vlade, što im, kako kaže, neće poći za rukom. Knežević je poručio premijeru da je uživao u blagodetima DPS-a, te da je dobio sve od države što je mogao, dok su njega hapsili. Jedan od lidera DF-a rekao je premijeru i da ne voli kada mu se kaže istina u oči i da mu je drago što je priznao da se sreo sa Simijanovićem, pa “makar i slučajno”.

“Ako treba da se napravi pauza da popijete jednu”…. – rekao je Knežević, dodajući da Krivokapić boluje od sindroma Borisa Jeljcinja.

<<

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here