Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je sinoć navodnom vođi kavačkog klana Radoju Zviceru da mu neće biti slobode dok je on živ.

On je, na TV Prva komentarisao snimke i fotografije iz “bunkera” grupe Veljka Belivuka u Ritopeku. Na snimcima je bila i mašina za mljevenja mesa, za koju je Vučić rekao da je služila kriminalcima u vršenju krivičnih djela.

“Ono što znam, pronađeno je mnogo dokaza, DNK tragova. Oni su mučili, klali i mljeli ljude. Uglavnom navijače Partizana. To ima veze sa drogom i politikom. Biće tu interesantnih stvari. Imali su štek stanove i uz pojedine ambasade, u Beogradu. Što je interesantno, jer ambasade imaju svoje službe bezbjednosti”, istakao je Vučić.

Jedan od, kako je rekao, “koljača” je slao Zviceru ćevape napravljene od ljudskog mesa.

“Zvicer se iznervira i kaže da hoće ćevape i onda mu ih oni naprave u industrijskoj mašini za mljevenje mesa. Ovo govorim Zviceru koji je na slobodi i koji je veliki zlikovac, da me ubije, jer mu slobode neće biti dok sam živ. To radim jer sam borac i jer volim svoju zemlju”, poručio je Vučić.

On je istakao da je završena priča sa Belivukom, te da je tužilac prezadovoljan.

Vučić je ponovio spekulacije prema kojima je trebalo da bude meta snajperskog napada tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, poručujući da će “pohapsiti sve kriminalce”.

Agencije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here