Ovih dana na društvenim mrežama objavljuju se kojekakve laži i neistine, i pisanje bilo kakvih demantija je gubljenje vremena. Međutim, ovim putem ne zbog sebe, već zbog partije kojoj pripadam i svih onih koji me znaju dužan sam demantovati navode izvjesnog Miša Sekulovića, saopštio je član Opštinskog odbora DPS Nikšić Željko Ćorić, i poručio da su neistiniti navodi da napušta DPS, te da su jedina partija sa jasnim programskim ciljevima.

Kako navodi, pomenuti je u objavi na svojoj Facebook stranici iznio da je Ćorić napustio DPS i dobio unaprijeđenje.

“Što je čista laž, niti sam, niti ću napustiti partiju kojoj pripadam, jer tvrdim da je to jedina partija sa jasnim programskim ciljevima i ljudima koji mogu te ciljeve realizovati”, dodao je Ćorić.

Ističe da nije tačno da je unaprijeđen, već zbog partijske pripadnosti razriješen sa mjesta rukovodioca Pravne službe u EPCG, što je lako provjerljivo.

“Mi znamo da bi svi vi rado vidjeli naše kadrove u vašim redovima, koji za razliku od vaših imaju i znanje i prepoznati su kao profesionalci u svom poslu”, naglasio je Ćorić.

Prema njegovim riječima ništa od toga, “niti ja, niti niko od pripadnika DPS-a neće prići i podržati retrogradnu politiku niti vaše partije niti Demokrata”.

“O nekulturnom obraćanju, neprimjerenim kvalifikacijama i iznesenim neistinama dotični će imati priliku da govori pred nadležnim organima. To je jedino što mu je sigurno”, zaključio je Ćorić.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here