Sanja Damjanović je kao priznati istraživač i stručnjak bila odlična ministrica u Vladi koju sam predvodio, saopštio je danas bivši premijer i poslanik Demokratske partije socijalista Duško Marković.

Kako je objavio na Twitter-u, Damjanović je naučnica koja je Crnoj Gori i njenim stručnjacima obezbijedila mjesto na evropskim i svjetskim institutima i projektima.

“Zato krivična prijava iz aferaških kabineta, svedena na nagađanja koliko je učesnika bilo na početku seminara, a koliko nakon pauze ili kako je plaćena kotizacija nije ništa drugo do hajka protiv Sanje Damjanović, čije naučne i radne domete ne mogu dostići, a još manje poništiti”, poručio je Marković.

Podsjećamo, Vlada je podnijela krivičnu prijavu protiv bivše ministarke nauke Sanje Damjanović, nekadašnje sekretarke Smiljane Prelević i NN osobe zaposlene u tom resoru zbog sumnje da su oštetile državni budžet za više hiljada eura tokom organizacije dvodnevnog skupa Međunarodnog instituta za održive tehnologije jugoistočne Evrope SEEIIST.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here