Preboljela je koronu, stoički istrpjela napade hejtera na društvenim mrežama koji su joj poručili da ide da kopa krompir, a na sudu se oči u oči susrela s čovjekom koji je dugo uhodio i maltretirao.

Pjevačica Nina Badrić otkrila je da je prošle godine skupila hrabrost da se suoči sa psihički nestabilnim fanom koji ju uhodio, penzionerom Ilijom M., koji ju je dvije godine uhodio od Zagreba do Hvara, te joj slao pisma i pjesme. Sada je prvi put otkrila koja je situacija presudila da se obrati policiji i koliko je živjela u strahu.

“Zamislite kako je živjeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvijek motri na vas. Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da ljetuje gdje vi ljetujete i spava u hotelima gdje vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gdje se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji, s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželjela”, rekla je pjevačica za hrvatski “Jutarnji”.

Jutarnji list

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here