NVO Ugostitelji Crne Gore pozivaju sve ugostitelje koji traže radnike tokom sezone da se prijave na e-mail [email protected] ili pozivom na broj 068/044-488 do 10. juna.

“Na naše prethodne pozive da nam se jave domaći radnici koji ove sezone žele da rade na crnogorskom primorju, javio se veliki broj potencijalnih radnika sa višegodišnjim iskustvom u struci”, navode Ugostitelji.

Dodaju, da su uspostavili saradnju sa Karijernim centrom Univerziteta Crne Gore u cilju afirmacije sezonskih poslova i zarada.

“Nakon 10. juna očekujemo i prijave velikog broja zainteresovanih studenata koji su prethodnih sezona radili na poslovima u ugostiteljskom sektoru, tokom ljetnje pauze. Vjerujemo da je ovo odličan način da pronađete kvalitetnu radnu snagu za sezonske poslove, te Vas pozivamo da se prijavite i date svoj doprinos oporavku ekonomije tako što ćete zaposliti domaće radnike, umjesto stranaca”, ističu Ugostitelji.

Još jednom napominju koliko je važno da prioritet damo našim građanima, posebno onim koji su već godinama u sektoru ugostiteljstva, a koji su zbog ekonomske krize izazvane korana virusom u prethodnom periodu najviše osjetili teret krize.

“Ovo je trenutak kada svi treba i moramo da pokažemo odgovornost, da se što bolje spremimo za glavnu sezonu od koje ne zavise samo prihodi hotelijera i ugostitelja na crnogorskom primorju, već i čitave države, jer svi znamo koliko je ova sezona važna za sve –građane, budžet i ekonomiju”, zaključuju iz NVO Ugostitelji Crne Gore.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here