Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković pokazala je u Skupštini Crne Gore fotografiju Nasera Orića i Ratka Mladića, te izjavu poslanika Prave Crne Gore Marka Milačića- “Naser Orić i Ratko Mladić braća po zlu.”

“Uz dužno poštovanje vašeg đeda, ja mislim da se on danas prevrće u grobu kad sluša što vi pričate, vi od jednog novinara u pokušaju, i bivše pudlice Javnog servisa, danas do fašističkih izjava, da vi nazivate SDP fašističkom partijom”, kazala je Vuksanović Stanković, na šta je upozorio predsjednik Skupštine Aleksa Bečić da bira riječi.

Milačić je odgovorio da nije SDP nazvao fašističkom u izlaganju, iako ta partija, kako je rekao, to jeste.

“Niste vi Titova pionirka, već Milova i pionirka mafije. Nisam vašu partiju nazvao fašističkom, a jeste to. Govorio sam o sistemu i DPS-u, a zašto ste se osjetili prozvanim zaista ne znam. Ovo što ste pokazali – drago mi je. Riječ je o montažama, ali toga sam se nagledao na društvenim mrežama. A ovo što ste rekli da sam novinar u pokušaju, te uvrede nisu ništa strašno, naslušao sam ih se i nagledao. Dobio sam otkaz zato što sam se bavio novinarstvom. Otkaz mi je dala i vaša partija. I vi ste bili dio te diskriminacije u Javnom servisu”, kazao je Milačić.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here