Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostujući na Hepi televiziji izjavio je da država ima jake dokaze protiv grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Voditelj Milomir Marić je upozorio da neki najavljuju da će „Velja Nevolja da izađe iz zatvora za šest mjeseci i da će da uzvrati udarac“.

„Ako se ljudski vijek, intervencijom medicine ili kakve druge sile, produži na jedno 200 godina, siguran sam da će tada, pri kraju tog ljudskog vijeka, Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali moći da traže uslovni otpust, ali ne prije 200 godina“, rekao je Vulin.

Ministar je izjavio da ima jake dokaze i da može tako da priča.

„Kada tužilac (Mladen) Nenadić kaže da je veoma zadovoljan i količinom i kvalitetom dokaza, to onda znači da su pred njima duge, duge godine zatvorskog života iz koga oni više nikada neće izaći. Mogu da pjevaju, maštaju i sanjaju, ali izaći neće nikada“, rekao je Aleksandar Vulin.

Vulin je izjavio da voli kada kriminalci kače podršku Velji Nevolji preko društvenih mreža.

„To mi pomogne jer ne moram da tražim ko je. Oni se sami legitimišu. Onda dođu nadlježni organi i kažu: Kad smo već kod toga, da nam kažeš šta si radio prošlog ljeta? Dakle, meni to odgovara. Kada izađu na društvene mreže, znamo gdje da ih tražimo. Molim vas, kačite šta imate na društvene mreže, naći ćemo vas“, rekao je Vulin, prenose Novosti.

Nova S

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here