Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa žiteljima uvale Valdanos Nedjeljkom Lazovićem i Avdulom Dedvishiem. Bečić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je upravo 27. saziv Skupštine, usvajanjem Prijedloga zakona o otklanjanju posljedica oduzimanja imovine u uvali Valdanos, ispravio nepravdu, saopšteno je iz Skupštine.

“On je naglasio da će se i u predstojećem periodu zalagati da bude korektivni faktor za postojeća zakonska rješenja koja će život naših građana unaprijediti u najvećoj mjeri i naglasio da to predstavlja najbolji primjer kako pobjeđuje Crna Gora”, navode u saopštenju.

Iz Skupštine ističu da su sagovornici u ime svih građana najjužnije crnogorske opštine, uputili zahvalnost predsjedniku Skupštine na prepoznatom značaju ovog važnog pitanja, koje je omogućilo bivšim vlasnicima i njihovim zakonskim nasljednicima da vrate imanja i maslinjake.

Sastanku je prisustvovao i poslanik Genci Nimanbegu, na čiji prijedlog je Skupština Crne Gore i usvojila pomenuti Zakon.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here