Otkako se pojavio na muzičkoj sceni Isak Šabanović ne prestaje da intrigira javnost. Ono što posebno privlači pažnju svakako je njegov ljubavni život i pitanje – ko je djevojka koja je osvojila njegovo srce?!

Međutim, iako ga pripadnice ljepšeg pola salijeću na svakog koraku, pjevač se požalio da i dalje solira. Kaže, teško mu je da nađe onu pravu, pa je nedavno otvorio i konkurs.

Pred kamerama i svojim mentorom Aleksandrom Milićem Milijem, progovorio je o ljubavnom životu i priznao da je nekad mnogo lakše osvajao djevojke. I to sa jednom pjesmom.

“Muvao sam ih kao i svi stari na onu: ‘Ti, ti si ga upoznala jedne ljetnje večeri’”, počeo je da pjeva i svira, na šta se nadovezao Mili i kroz šalu dodao da Isaku uglavnom prilaze babe kako bi se raspitale za zube koje je nedavno uradio.

Ipak, nada se da će uskoro njegov miljenik naći onu pravu, pogotovo što je svoju kilažu doveo gotovo do savršenstva.

“On je meni preaktivan, od kad je smršao samo hoće da radi, da svira. Ja bih mu ipak dodao koje kilo i vratio ga na fabričko podešavanje. Evo, objavio je i konkurs za novu djevojku, pa vidjećemo”, ističe Mili i otkriva da će Isaka sigurno povesti na tursko primorje gdje inače posjeduje nekretninu.

Kako je interesovanje djevojaka ogromno, novinare je zanimalo da li će ih sve povesti na odmor koji ga uskoro očekuje.

“Dobro, nećemo svih 30, izabraćemo jednu”, s osmijehom je rekao Šabanović.

grand.online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here