Pritvorenik A. A. smješten je u ćeliju po kazni Uprave za izvršenje krivičnih sankcija nakon što je pokušao da polomi ometače za signal mobilnih telefona koji su nedavno instalirani kako bi onemogućili njihovo korišćenje u krugu zatvora, piše Pobjeda.

Kako Pobjeda saznaje, pritvorenik A. A. bio je na šetnji i u jednom trenutku gađao ometač. Dva puta je uspio da pogodi ovaj uređaj, zbog čega su zatvorski policajci prekinuli njegovu šetnju i po kazni ga poslali u ćeliju koja ima dvadesetčetvoročasovni video nadzor.

Prema saznanjima Pobjede, Uprava zatvora pokušava da izađe na kraj sa pritvorenicima koji se bune jer su postavljeni ometači za signal mobilnih telefona.

Pobjeda je prije sedam dana pisala da policija ispituje ko su osobe koje su, u tri navrata u toku noći, prišle ogradi Istražnog zatvora i pokušale da polome ometače za mobilne telefone.

Tada su nepoznate osobe prišle Istražnom zatvoru i kamenjem gađale ometače koji se nalaze na zgradi u kojoj borave pritvorenici. Ubrzo nakon toga, opet tokom noći, nepoznate osobe su ponovo pokušale da polome ometače, ali ovog puta su, umjesto kamenicama, gađali iz vazdušne puške.

Pobjeda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here