Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojvić večeras je na televiziji A1 ponovo uptio oštre kritike na račun premijera Zdravka Krivokapića, navodeći da nije sposoban da upravlja državom. Prema njegovim riječima, Krivokapićeva kćerka vodi PR Vlade, gdje pravi neopisive greške u međunarodnoj komunikaciji.

“Krivokapićeva djeca vode državu. Ona koja vodi kozmetički salon. Mislim to je pošten posao, ali ona ne može da vodi PR jedne države”, rekao je Medojević.

On je ponovio da je Krivokapić neiskusan i nespoban da vodi Vladu, te da bruka državu.

“Da bi funkcionisala neka vlast mora da postoji minimalno povjerenje i poštovanje. Moramo da pravimo novu Vladu. Ovo se pretvorilo u ozbiljan cirkus. Da se dogovorimo o novom premijeru, i oko programa. Naši birači nijesu dobili ništa”, rekao je Medojević.

Tačka na kojoj je Vlada izgubila povjerenje, dodaje, bila je kada je premijer učestvovao sa svojom listom na izborima u Nikšiću.

“On više nije nestranačka ličnost, on ima svoju ideologiju i političke ciljeve. Meni je bilo jasno mnogo ranije da je prevario i pokojnog mitropolita Amfilohija, Crkvu i one koji su ga predstavili kao nestranačku ličnost. Ubjeđivali su nas da će on raditi samo ono što crkva kaže”, rekao Medojević.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here