Apelacioni sud produžio je pritvor Jasminu Nišiću iz Prijepolja (30), koji se tereti da je u budvanskom naselju Velji vinogradi ubio svoga poznanika Kristijana Ćorića (38). Nišiću je u toku krivični postupak pred Višim sudom u Podgorici, piše Dan.

Ćorić se prije deceniju doselio u Budvu i s Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja s kojim je dijelio stan u tom budvanskom naselju.

U ranim jutarnjim satima policiji je prijavljeno da je na ulici uz samu rijeku Grđevica pored turističkog kampa pronađeno tijelo u lokvi krvi. Policijski inspektori Centra bezbjednosti Budva odmah su stigli na lice mjesta i zatekli su, prema kazivanju očevidaca, jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana potjernica, a obaviješteni su i službenici na graničnim prelazima zbog bojazni da osumnjičeni ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nišić i Đorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica. Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao. Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi nekoliko koraka do ulice, gdje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i tijelu.

Inspektori su zatekli tijelo, a o svemu je obaviješten i viši državni tužilac, koji je obavio uviđaj i uputio tijelo nastradalog na obdukciju.

Dan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here