Dječak D.I. (9) iz andrijevačkog sela Sjenožeta teško je povrijeđen u subotu u kafanskoj tuči na Trešnjeviku, zbog čega je sa povredama glave, prebačen na liječenje u Klinički centar u Podgorici, saopštila je Uprava šolicije. Zbog sumnje da je dječaku nanio teške povrede beranska policija uhapsila je Radomira Marjanovića (31) iz Andrijevice.

Dječak je sa ocem i njegovim prijateljim bio u kafani kada je došlo do svađe na nacionalnoj osnovi, vrijeđanja, a potom i do tuče sa Marjanovićem i njegovim rođakom, koji su sjedjeli za susjednim stolom.

“7. avgusta 2021. godine R.M. je napao D.I. (46) i R.Č.prilikom čega je D.I. zadobio lake povrede u predjelu lica. Tokom fizičkog obračuna R.M. je odgurnuo drveni sto koji je udario maloljetno lice, pri čemu je zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture lobanje”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, maloljetnik je transportovan u KCCG na ukazivanje ljekarske pomoći.

“Pripadnici policije su od više lica prikuplili obavještenja na okolnosti ovog događaja. R.M. je uhapšen i priveden državnom tužiocu u Beranama koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata”, dodaje se u saopštenju.

Iz Uprave policije poručuju, da protiv ostalih učesnika ovog događaja biće podnijete prekršajne prijave zbog kršenja javnog reda i mira.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here