Povodom današnje izjave predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića da Demokratska partija socijalista na bilo koji način podstiče dešavanja koja se odnose na četvrti septembar, ili kako je on to svojim živopisnim vokabularom ustvrdio da cetinjski DPS “komite vampiri”, obavještavamo ga da će svoja saznanja o umiješanosti naše partije u podgrijavanje bilo kakvih potencijalnih tenzije u tom gradu, moći da predoči pravosudnim organima, navode iz ove partije.

Demokratska partija socijalista podnijeće nadležnima prijavu protiv Krivokapića.

“Tako da i sami radoznalo iščekujemo da saznamo ko su predstavnici naše stranke koji stoje iza takvih aktivnosti”, navodi DPS.

Takođe, skreću pažnju Krivokapiću da ne iznosi neistine, jer je Cetinjski manastir vlasništvo Prijestonice Cetinje u obimu prava 1/1, a ne Mitropolije crnogorsko-primorske niti bilo koje druge organizacije.

“Uz to, korisnik je “Manastir Sveti Petar” a ne bilo ko od subjekata koje pominje Krivokapić.Kao predsjednik Vlade, on je dodatno dužan da poštuje činjenice koje pripadaju imovinsko-pravnoj materiji, a koje upravo proističu iz registara organa Vlade kojom rukovodi. Ovim putem još jednom opominjemo Krivokapića da konačno prestane da iznosi neistine i manipulacije jer time nastavlja da podstiče tenzije – ne samo na Cetinju, već i u čitavoj državi”, navodi DPS.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here