Sljedećeg mjeseca najnoviji film o Džejmsu Bondu, “No Time To Die”, konačno će se pojaviti u bioskopima, čime će putovanje Danijela Krejga kao 007 biti završeno i na njegovo mjesto će doći drugi glumac. Iako njegova zamjena još uvijek nije objavljena, šanse su do sada uglavnom bile u korist glumca iz “Venoma” Toma Hardija.

Hardi trenutno ima velike 4/1 šanse u pogledu preuzimanja sljedeće Bondove uloge, međutim, nedavno ga je s trona prvog favorita zbacila zvijezda Netflixa.

Naime, srcolomac iz “Bridgertona” Rege-Žan Pejdž dobio je moćnu kvotu 5/6 od Ladbrokesa, što ga čini trenutnim apsolutnim favoritom.

Međutim, stvari se mogu uskoro promijeniti poslije objavljivanja najnovijeg Marvelovog filma “Shang-Chi i Legenda o deset prstenova”.

Najnovijeg superheroja, Šang-Čija, igra kanadsko-kineski glumac Simu Liu.

Izuzetno pozitivan prijem prema njegovom nastupu doveo je do toga da se njegove šanse povećaju sa 20/1 na 16/1 u Ladbrokesu.

Simuov nastup kao Šang-Čija, označava njegovu prvu filmsku ulogu u istoriji-ali da li i dovoljnu da bi mogao da bude izabran za legendarnu ulogu? Alek Apati iz Ladbrokesa je rekao:

“”Shang-Chi” je imao sjajne kritike od svog objavljivanja ranije ovog mjeseca i izgleda da je Sim Liu prokrčio svoj put do mjesta favorita na kladionicama.”

Iako su njegove šanse prilično obećavajuće, daleko je od same uloge.

Šanse, trenutno, prema kladionicama stoje ovako:

Najveći favorit je Rege-Žan Pejdž s kvotom 5/6, a prati ga Tom Hardi sa 4/1.

Odmah iza Hardija po kladionicama je Džejms Norton, koji ima 5/1 šansi da postane Bond.

Iza njega je zvijezda “Ljepotice i zvijeri” Luk Evans, koji ima impresivnih 6/1

Slijedi zvijezda “The Witchera” Henri Kavil koji ima nevjerovatnih 7/1.

Međutim, Kavil možda i ne želi da se vrati u smoking, s obzirom na to da je prethodno prošao audiciju za ulogu, ali je tada cijenjen kao “previše bucmast”.

I konačno, iz prikrajka vreba Simu Liu sa 16/1.

Šta vi mislite? Ko bi bio dobar Bond?

Headliner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here