Do deponije Mislov do koja gori danima danas su mogli samo kamioni sa vodom i oni koji su vozili šut za zatrpavanje deponije.

Kako bi se do deponije došlo, mora se preko imanja Dragana Nikčevića. On je odlučan da daljeg ne dozvoli prevoz smeća preko njegovog imanja do deponije, a danas nije dozvolio ni predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću da obiđe Mislov do, jer, kako je kazao, četnici preko njegove zemlje neće.

“Četnik na moju zemlju nogom neće stat”, kazao je Nikčević, na šta je predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević odgovorio:

“Evo, stao sam.”

Nikčević u snimku kaže da neće dozvoliti da na njegovu zemlju stanu oni koji su mu ubili oca, nakon čega je ostao siroče.

Takođe dodaje i da je više puta pokušavao da sa opštinom dodđe do najboljeg rješenja i razgovaro sa predsjednikom SO.

“Pogrešna adresa, sa mnom ste trebali da razgovarate, a ne sa predsjednikom SO, ali bilo je kako je bilo. Došao sam da vidim možemo li na dobrobit svih građana riješiti problem, ako ne možemo nadležni organi će raditi svoj posao i to je to”, rekao je Kovačević pojašnjavajući Nikčeviću da on ne može biti četnik, da je mnogo kasnije rođen… ali i da Nikčevićevog oca nijesu mogli ubiti četnici desetak ili više godina nakog Drugog svjetskog rata.

Vatrogasci su povukli vozilo koje je dežuralo od jutros, mada zaposleni na deponiji tvrde da im mnogo od pomoći nijesu ni bili, te tvrde da se radi o opstrukciji i nepoznavanju funkcionisanja deponije, pa iako je neuređena, jer se godinama tamo nije dogodila nikakva povreda, a požare su uspijevali brzo ugasiti…

Pogledajte snimak rasprave Nikčevića i Kovačevića.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here