Socijaldemokratska partija (SDP) poziva Agenciju za elektronske medije da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji koja u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje a sinoć je imala kulminaciju sa emisijom pod temom “Da li će pasti krv u Crnoj Gori?”, saopštio je potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković.

“Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori”, poručio je Zeković.

Potpredsjednik SDP napominje da unutrašnje razlike riješiće se dogovorom, te da ne smije se dozvoliti ” da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas međusobno”

“Naše unutrašnje razlike su naše i rješavaćemo ih dogovorom, kao mnogo puta do sada, ali svi zajedno ne smijemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama moramo biti nepodijeljeni u odlučnosti da se problem riješi na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge”, pojasnio je Zeković.

Pozvao je predsjednike Skupštine i Vlade Crne Gore da obezbijede poštovanje zakona i onemoguće emitovanje sličnih sadržaja.

“Pozivamo predsjednika Skupštine Crne Gore i predsjednika Vlade Crne Gore da osude pokušaj stvaranje nemira kako bi “pala krv u Crnoj Gori” i obezbijede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće”, zaključio je Zeković.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here