Liberalna partija Crne Gore traži hitno pokretanje smjene ministra Sergeja Sekulovića koji je još jednom dokazao da nije sposoban da vrši funkciju ministar unutrašnjih poslova, jer je danas na pres konferenciji koju je organizovao izrekao da on i Ministarstvo na čijem se čelu nalazi “nikome ne može garantovati apsolutnu bezbjednost jer ne znaju ko kakve namjere ima”.

“Dakle, prvi čovjek policije Crne Gore otvoreno i jasno priznaje da nije sposoban da organizuje bezbijednost građanima Crne Gore u svakom trenutku i na svakom mjestu, što je njegova jedina uloga koju ima kao ministar policije. Nesposobnost ministra Sekulovića se do sada pokazala više puta, pa ćemo samo podsjetiti na zaustavljanje rodoljuba i patriota na Bogetićima, zatim prikrivanje i minimiziranje gaženja istih tih rodoljuba službenim automobilom Vlade u kojem je bila kćerka predsednika Vlade g. Krivokapića, kao i već čuveni događaj kada je zamjenik generalnog sekretara Vlade izazvao saobraćajnu nesreću a zatim sabotirao svoje učešće u tom događaju”, navodi LP.

Previše je, ističu, to grešaka i nesposobnosti za cijeli jedan mandat, a kamoli sa osam mjeseci koliko se nalazi na čelu ministarstva unutrasnjih poslova.

“Vrijeme je da idete gospodine Sekuloviću, sem ako ne čekate da svi skupa iz ove crkvene vlade idete na jesen ove godine”, zaključila je LP.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here