U Zdravkovoj Crnoj Gori se kažnjava čovjstvo. Takve Crne Gore još nije bilo, niti će je ikad više biti!, istakao je Andrej Nikolaidis.

Nikolaidis je podsjetio da su piloti koji su odbili da prevezu Joanikija i Porfirija suspendovani.

“Naša je dužnost da ukoliko ujutru oformimo fond, ne pomoći nego zahvalsnosti! Ne smijemo dozvoliti da porodice tih ljudi budu kažnjene zbog hrabrosti i ljudskosti njihovih očeva! Molim vas i za veliki aplauz našim junakinjama i junacima sa barikada. Protiv njih se i danas, naravno lažima, pokušava boriti beogradsko-podgorička fabrika laži. Zašto? Jer, u Zdravkovoj Crnoj Gori junaštvo se kleveće, junaštvu se prijeti, takve Crne Gore nije bilo, niti će je ikada više biti”, poručio je Nikolaidis.

Pravda i istina ne stanuju u etničkoj nego u etičkoj zajednici – u moralu, dodaje on.

“Pozdravimo naše srpske saborce: Dragana Bursaća, Žarka Koraća, Sonju Biserko, Tomislava Markovića, Nenada Čanka…. Njihova hrabrost nas dvostruko obavezuje, ako bi smo postali nedostojni njihove podrške, naše bi bilo samo stid i sram. Ali to se nikada desiti neće!”, kaže Nikolaidis.

Podsjetio je i na snimak objevljen na RTCG-u, u kojem se, navodno čuje “dokaz” da su građani pucali na policiju.

“Molim vas za topli pozdrav RTCG-u, koja je lagala o pucanju na policiju…. Pozdravimo i Gojka Perovića, sa televizijskom snimsku smo vidjeli kako skače od sreće, što je uspio desant na grad koji ga je primio raširenih ruku. Pozdravimo i DPS, sve ovo što nam se dešava – bez njih i njihovog dodvoravanja Amfilohiju ne bi bilo moguće”, dodao je Nikolidis.

Poručio je i da je spriječen helikopterski desant na Rumiju, ne bi bilo ni desanta na Cetinje.

Portal Analitika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here