Poslanički klub Demokratske partije socijalista pozvao je vicepremijera i lidera URA-e Dritana Abazovića da saopšti ko je naručio kokain i za čije potrebe krije imena naručilaca kokaina.

“Umjesto što skreće priču na DPS, što će morati da objasni pravosudnim organima i odgovara za insinuacije i laži, jasno je da pokušava da ispravi i sakrije brljotinu koju je napravio svojim mentorima. Pozivamo predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da na prvom Kolegijumu Skupštine usvoji inicijativu Kluba poslanika DPS da se svi poslanici ali i članovi Vlade podvrgnu testiranju na psihoaktivne supstance i narkotike! Rezultati će biti zanimljivi, ako budete smjeli da ih objavite”, navodi DPS.

Poručuju da ih ovo neće odvratiti sa teme koja okupira Cetinjane i većinsku Crnu Goru.

“Poslušnički rad u izvršavanju namjera svojih mentora Dritan je danas demonstrirao kada je konstatovao da nema potrebe za odlaganjem obreda Crkve Srbije koji je planiran u Cetinjskom manastiru i poslao jasnu poruku šta misli o građanskoj Crnoj Gori i očuvanju mira u njoj. Pozivamo još jednom predstavnike Crkve Srbije koja djeluje u Crnoj Gori da poslušaju glas građana, da pročitaju poslanice Svetog Petra Cetinjskog i da u duhu crnogorske sloge i mira odustanu od zlih namjera i provokacija”, poručuje DPS.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here