Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević kaže da je premijer u pravu kada kaže da će se 5. septembar će se izučavati u udžbenicima.

“Ali ne kao čudo u bezbjednosnom sektoru, nego kao čudo u teologiji jer je prvi put u istoriji neki mitropolit stigao direktno sa nebesa umotan u ćebe, pod pratnjom dugih cijevi i to je zabilježeno kamerom.”

“Veseli premijer, veli, da ne zna je li na policiju na Cetinju bačen molololo… neki tamo koktel. On vjerodostojnost te fotografije nije ni provjeravao. Odgovorno i državnički, nema šta”, poručuje Zirojević.

“Ali je zato rekao da je u 4:30 on krenuo helikopterom sa partijarhom, a da je u 6:30 patrijarh htio da ide pješke. Ovoliku količinu nelogičnosti i gluposti nijesam imao prilike da čujem ni tokom najkasnijih fajronta u ranim jutarnjim časovima.”

“Predsjedniče Vlade, pošto rekoste da nijeste iz te branše, čisto da znate – Molotovljev koktel se ne pije”, zaključuje portparol SD-a.

Premijer se ranije danas obratio javnosti s detaljima dešavanja na Cetinju tokom vikenda, o čemu možete pročitati više ovdje.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here