Premijer je sa ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem i ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem posjetio dvoje povrijeđenih cetinjskoj opštoj bolnici

Predsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da je događaj na Cetinju nezapamćena tragedija i da je Crna Gora mnogo izgubila.

“Svi smo šokirani, molimo građane Crne Gore da mislima budemo uz porodice poginulih, da žrtve koje su ranjene od kojih su neke na svu sreću van životne opasnosti, da se sve završi kako treba”, rekao je on ispred cetinjske opšte bolnice Danilo I.

On je ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem i ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem posjetio dvoje povrijeđenih u toj bolnici.

Abazović je istakao da su MUP, KBC i bolnica Cetinje u pripravnosti za svaku vrstu podrške.

Policajac koji je ranjen u pucnjavi, kako je kazao Abazović, ima lakše povrede.

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić rekla je za TV Vijesti, nakon okončanog uviđaja, da su na licu mjesta zatekli devet smrtno stradalih osoba, a da su iz Kliničkog centra dobili informaciju da su još dvije osobe podlegle povredama.

Ubijeno je i dvoje djece, a među šestoro hospitalizovanih – dvoje na Cetinju i četvoro u KCCG-u – je i jedan policajac. Napadača je, kako je kazala Nastić, usmrtio sugrađanin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here