Danilovgrađanin Ivan Pantić bije tešku bitku za život i potrebna mu je naša pomoć. Naime, devetogodišnji Ivan je protekla dva mjeseca boravio u Turskoj na detaljnom ispitivanju, nakon čega mu je izvršena teška operacija, saopšteno je iz Alijansa žena DPS Danilovgrad.

S obzirom na to da se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo, neophodna su dodatna ispitivanja i liječenje, koji zahtijevaju boravak u Turskoj duži vremenskih period i velika finansijska sredstava.

“Alijansa žena DPS Danilovgrada, sve mi kao majke, sestre i sugrađanke, uvjerene smo da će, kao u brojnim akcijama koje smo do sada inicirale, naši sugrađani, svi ljudi dobre volje, i ovoga puta, prepoznati neophodnost zajedništva i solidarnosti. Zato koristimo priliku da ih pozovemo, da podijelimo teret ove borbe, da pomognemo Ivanu i pošaljemo ga na srećan put i uspješno liječenje. Naše malo, Ivanu će značiti mnogo”, zaključuje se u saopštenju.

Svi koji mogu i žele da pomognu devetogodišnjem Ivanu mogu to da urade uplatom sredstava na žiro račun njegove majke Marije: 510-1503988217951-15.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here