Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Vasiliju Jakšiću povodom osvajanja titule šampiona Evrope na brdskim stazama, saopšteno je iz Kabineta Predsjednika.

„Iskreno me je obradovala vijest o Tvom izuzetnom sportskom postignuću, osvajanju titule šampiona Evrope na brdskim stazama. Sportski uspjeh krunisan pozicijom prvog crnogorskog automobiliste sa titulom najboljeg vozača Evrope u generalnom plasmanu, služi na čast Tebi, Tvojoj porodici, Kotoru i cijeloj Crnoj Gori”, kazao je Đukanović.

Predsjednik je istakao da je vrhunsko sportsko ostvarenje koje je Jakšić posvetio tragično stradalom kolegi Nikoli Asanoviću, nagovještaj njegovih narednih uspjeha, podsticaj sadašnjim i budućim generacijama crnogorskih automobilista i kako je naveo, “obaveza svih nas da nikad ne zaboravimo one koje su Crnu Goru visoko pozicionirali u ovoj zahtjevnoj sportskoj disciplini”.

“Uz iskrene čestitke, želim Ti dobro zdravlje i sreću na budućim takmičenjima na kojima s ponosom predstavljaš Crnu Goru”, naveo je Đukanović u čestki.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here