Operativac srpske Bezbjednosno-informativne agencije Vojin Milojević boravio je u Crnoj Gori kako bi uticao na pregovore o formiranju nove Vlade Crne Gore, piše M portal.

Milojevićev zadatak je bio da prenese čelnicima Demokratskog fronta da pristanu na sve uslove koje su postavili Dritan Abazović i njegova partija URA, kako bi Vlada bila formirana po svaku cijenu.

Za Milojevićev boravak u Crnoj Gori se saznalo sinoć, nakon što je on imao udes na putu Žabljak – Šavnik, desetak minuta prije 21 sat.

Policija je, kako prenosi M portal, nakon udesa izašla na uviđaj i pokušala da pregleda Milojevićevo vozilo „Suzuki vitara“, međutim, Milojević policajcima nije dozvolio da pregledaju gepek njegovog automobila. Umjesto pregleda, službenik sprske BIA je pozvao šlep službu koja je njegov automobil prebacila na parking ispred hotela „Žabljak“.

Milojević je nakon udesa doveden u žabljačku Hitnu pomoć, gdje su ga ljekari pregledali i kako bi bio urađen alko test, koji je pokazao da Milojević u trenutku udesa nije imao alkohol u krvi.

Milojević je javnosti postao poznat 2013. godine, kada je vodio akciju oslobađanja petorice srpskih građevinskih radnika koji su bili zatočeni u Libiji, pod optužbama da su ratovali na strani Moamera Gadafija. U bezbjednosnim krugovima, Milojević je poznat pod nadimkom „Samuraj“, zbog titule državnog prvaka koju je osvojio u kendou.

Mportal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here