Građanima i građankama Nikšića, lokalnom rukovodstvu i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 18. septembar Dan Opštine Nikšić, poručio je predsjednik Liberalne partije Crne Gore Andrija Popović.

“Nikšić je grad sa kojim počinje moderna crnogorska istorija, grad je bio začetnik nove kulture, arhitekture ali i industrijalizacije Crne Gore i stvaranja ozbiljne privrede sa pretpostavkom ekonomskog napretka. Zato Nikšić jeste simbol i današnje Crne Gore”, istakao je on.

Takvo svoje mjesto Nikšić i njegovi ljudi, naglašava Popović, duguju i svojoj slavnoj slobodarskoj tradiciji i borbi za slobodu Crne Gore u svakom vremenu.

“Takvi potencijali Nikšića, i onaj ekonomski i privredni, ali i onaj ljudski i slobodarski, antifašistički, siguran su garant da će ovaj grad nastaviti da korača putem razvoja održivog napretka i poboljšanja kvaliteta života svih građana koji u njemu žive. Liberali će, kao i uvijek, na tom putu biti podrška Nikšiću i njegovim građanima”, zaključio je Popović.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here