Policija je u Ulcinju uhapsila M.B. (50) rođen u Republici Srbiji, stalno nastanjen u Podgorici zbog sumnje da je džipom namjerno naletio na G.V. (38) nakon čega je pobjegao.

“Ulcinjskoj policiji je 25. septembra u 01.55 časova Hitna medicinska pomoć Ulcinj prijavila da je na ukazivanje ljekarske pomoći dovedeno jedna osoba. Policija je utvrdila da je riječ o G.V. (38) iz Podgorice koje je kao pješak povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila iza jednog ugostiteljskog objekta u blizini ušća rijeke Bojane u Ulcinju”, saopšteno je iz Uprave policije.

Upoznat je tužilac koji je ovlastio policijske službenike da obave uviđaj na licu mjesta.

Tokom uviđaja policija je došla do saznanja da je M.B. (50) rođen u Republici Srbiji, stalno nastanjen u Podgorici, upravljajući putničkim motornim vozilom marke „Jeep Grand Cherokee“ podgoričkih registarskih oznaka, udario G.V. kao pješaka i pobjegao sa lica mjesta.

“M.B. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti. On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here