Crnogorske heroine i ostali su targetirani analizom BIRN-a da bi se eliminisali sa svojeg puta i ideja koje zastupaju, poručio je bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić gostujući u emisiji “Hej Sloveni” na Gradskoj Televiziji.

“Pošteno rečeno, više je dokaza o Dritanu Abazoviću nego o novinarki Vijesti Jeleni Jovanović koja je radila analizu BIRN-a i bilo selektivno pokrenuti postupak protiv nje”, rekao je Katnić odgovarajući na konstataciju da ona nije dala ni iskaz o tome.

On je kazao da su podaci iz analize došli iz Agencije za nacionalnu bezbjednost.

“To je iz ANB-a jer su ih oni označili kao opasne, ali u svakom slučaju oni se tamo nalaze i to će kad tad biti objelodanjeno”, dodao je Katnić ističući da ne zna je li Jovanović toga svjesna.

Rekao je da je sigurno da su tamo nabrojani, uključujući crnogorske heroine, targetirani da bi bili eleiminisani sa svog puta i ideja koje zastupaju.

“Ono što je sigurno osobe koje su tamo nabrojane, cnrogorske heroine, kad je sve zamrlo u Crnoj Gori, one su bile tu, ja im samo kažem da je to metoda da budu eliminisani sa puta i ideja koje su zastupali”, kazao je on.

Katnić je targetiranima analizom BIRN-a poručio da se ne osvrću, već da nastave svojim putem.

Pobjeda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here