Fudbalski svijet ne prati samo Mundijal u Kataru, već sa zebnjom osluškuje informacije iz bolnice u Sao Paulu u kojoj se nalazi legendarni Pele.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena loše je reagovao na hemoterapiju, pa su brazilski mediji juče prenijeli da se nalazi na palijativnoj njezi. Ipak, nakon toga se Pele oglasio na društvenim mrežama i poručio da radi sve što je neophodno u bolnici, kao i da vjeruje u Bogu i da će sve biti u redu.

Dugogodišnji trener Arsenala Arsen Venger nada se da će sa njegovim idolom iz djetinjstva sve biti u redu.

“Želim da kažem nešto o Peleu, on je bio moj idol, kada sam bio dijete. Dobile smo informacije da trenutno nije dobro. Želimo mu sve najbolje i da se oporavi što prije. Razgovarao sam sa njegovim agentom nedavno, nije bio pesimista kada je Peleovo stanje u pitanje i zbog toga sam šokiran informacijama da je loše. Rekao mi je da će se vratiti u bolnicu, ali da nije životno ugrožen. Nadam se da hje bio u pravu jer je stalno u kontaktu sa Peleom. Vjerujemo da će biti dobro”, rekao je Pele.

Oglasio se i dugogodišnji njemački reprezentativac Jirgen Klinsman.

“Pele je u našim molitvama. Nadamo se da će uskoro biti dobro i ostati sa nama još dugo. Gledao sam se sa njim često u Južnoj Americi, ali i u cijelom svijetu. On je sjajna ličnost i kada govorimo o tome ko je najveći igrač svih vremena, nema sumnje da je to Pele”, rekao je Klinsman.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here