Siniša Mihajlović svojevremeno je važio za jednog od najboljih fudbalera italijanske lige, a bio je uspješan i kao trener. Tokom duge karijere stekao je solidno bogatstvo. Zna se da posjeduje raskošni stan u Rimu, vilu u Porto Červu, planinsku kuću u regiji Abruco…, prenosi Hello.

Poslije smrti fudbalske legende mnogi su se, logično, zapitali ko će naslijediti imovinu. U braku sa Arijanom Rapaćoni ima petoro djece, a iz prethodne vanbračne veze sina, podsjeća „Corriere Adriatico“.

“Bez obzira na testament, Mihajlovićevo nasledstvo moraće da se podijeli i sa vanbračnim sinom Markom. Tako nalaže Građanski zakonik. Tu su, naravno, i supruga Arijana, sa kojom ima ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa”, navodi italijanski list Corriere Adriatico.

Podsjetimo, Marko je oca upoznao kada je imao jedanaest godina. Iako je Siniša namjeravao da sa dječakom kontaktira tek kada postane punoljetan, njegova supruga Arijana je tu odluku „ubrzala“ i uspjela da ga privoli da na dan njihove slave, Svetog Nikolu, upozna svoje prvo dijete.

“Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u namjeri da se ne viđamo do njegovog punoljetstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz nezrelih mladalačkih postupaka”, ispričao je svojevremeno Siniša i otkrio da je prvi susret bio dirljiv.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here