Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su danas na putnom pravcu Mojkovac – Bijelo Polje zaplijenili oko 85 kilograma marihuane. Uhapšen je M.K. (21) iz Bijelog Polja M.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

“Danas oko 9.20 časova pripadnici policije su u mjestu Ravna Rijeka izvršili kontrolu vozola marke „VW Golf V“, barskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.K. (21) iz Bijelog Polja. Kontrolom vozila policija je pronašla i oduzela više pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna, ukupne težine oko 85,1 kilograma”, naveli su u saopštenju.

Oduzeta biljna materija, kako su kazali iz UP, biće predmet odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu na dalju nadležnost”, zaključuju u saopštenju.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here