Otkako je Kristijano Ronaldo prešao u Al Nasr svjetska javnost ne prestaje da priča o ovom transferu. Slavni Portugalac je nedavno predstavljen kao novo pojačanje, a ceremoniji je na stadionu prisustvovao veliki broj navijača, prenosi Azra.

Bio je to veliki dan za fudbal u Saudijskoj Arabiji i vjerovatno će ostati upamćen kao prekretnica kada je riječ o fudbalu u ovoj državi.

S obzirom na veliko interesovanje, događaj je bio maksimalno obezbijeđen zbog čega su u prvi plan “iskočili” Ronaldovi tjelohranitelji braća blizanci Serhio i Horhe Ramaljeiro.

Braća su odavno poznata javnosti jer su često fotografisani sa Kristijanom i njegovom izabranicom Georginom Rodrigez, a prema nekim informacijama mjesečno zarađuju oko 800 hiljada eura.

Kako su mediji ranije pisali Serhio i Horhe su se odmah nakon škole pridružili vojsci, a završili su u jedinici specijalnih snaga pod imenom “komandosi”. U Portugalu su radili i za policiju, gdje su bili zaduženi za čuvanje sudija i političara.

“Serhio i Horhe se oblače elegantno i izgledaju vrlo normalno. Sposobni su da se pomiješaju s gomilom, ali brzo razmišljaju, vide i djeluju u pravom trenutku”, rekoa je izvor za portugalske medije.

Njihova majka Leonilde našalila se u izvještaju iz juna 2004. u nacionalnim novinama Correio da Manha:

“Oni dolaze kući svakih petnaest dana samo da operu odjeću.”

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here