Muškarac je sinoć u Hrvatskoj upao u kuću svoje bivše partnerke i brutalno napao nju i njenu jednoipogodišnju ćerku, koja je od posljedica prebijanja preminula. Majka se nalazi u bolnici u Zagrebu, dok je napadača usmrtila zasad nepoznata osoba kolima dok je bio u bijegu.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, sinoć oko 20.30 sati G.P. (41) je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerka s djetetom. Izbila je žestoka svađa među bivšim supružnicima tokom koje je on, prema informacijama Jutarnjeg lista, na ženu navalio oštrim predmetom.

Pritom se nije libio da nanese i stravične povrede djetetu tako da su, nedugo nakon njegovog bijega, majka i dijete prevezeni u zagrebačke bolnice.

Međutim, djetetu nažalost nije bilo spasa uprkos intenzivnim naporima ljekarskog tima.

Napadač se udaljio u nepoznatom pravcu kroz kvart te je završio na zaobilaznici gdje je, pod još uvjek nerazjašnjenim okolnostima, na njega naletjelo nepoznato vozilo dok je hodao i na mjestu ga usmrtilo.

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog svirepog čina, a više informacija u rekonstruiranju horora daće 41-godišnjakinja nakon što joj to dopusti zdravstveno stanje.

Jutarnji list

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here