Demokratska partija socijalista zahvaljuje svim građanima koji su svojim glasovima podržali Mila Đukanovića na izborima za predsjednika Crne Gore, i doprinijeli da njihov kandidat ima ubjedljivo najveću podršku nakon prvog kruga izbora.

“I pored snažne negativne kampanje koja se sve vrijeme vodila protiv DPS, posebno tokom izborne ćutnje i na sam dan izbora, ovaj rezultat pokazuje da politika utemeljena na konkretnim rezultatim, jasnim i realnim planovima za budućnost ima jako uporište u biračkom tijelu”, ističe DPS.

Naredne dvije nedjelje iskoristiće, kažu, da u direktnom kontaktu sa građanima ukažu na prednosti njihovog kandidata, i objasne šta je alternativa koju predstavlja njegov protivkandidat.

“Ova kampanja uvod je i u parlamentarne izbore, te je to dodatni motiv da mobilišemo Crnu Goru za pobjedu. Sa iskustvom jedne slične situacije iz naše prošlosti, kada su se građani Crne Gore opredjeljivali kakvu budućnost žele – da žive bolje i budu svoji na svome, ili da predstavljaju zastupnike tuđih, i tada, veoma pogubnih interesa – građani su prelomili pametno i izabrali Mila Đukanovića u drugom krugu. Uvjereni smo da će tako odlučiti i sada”, ističe DPS.

Još jednom zahvaljuju svim partijama koje su podržale Mila Đukanovića, kao i mnogobrojnim značajnim ličnostima iz zemlje i inostranstva.

“Idemo naprijed, do pobjede 2. aprila”, poručuje Demokratska partija socijalista Crne Gore.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here