Funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović reagovao je na tvrdnje da je sinoć, uoči promocije predsjedničkog kanidata Jakova Milatovića na Cetinju, imao pištolj.

Njegovu izjavu prenosimo integralno:

“Nikada u životu, ni juče na Cetinju nisam nosio pištolj. Sramne su dezinformacije koje plasiraju funkcioneri DPS-a i poslanici. Na snimku sa nemilog incidenta, izazvanog od strane male grupe ljudi, a podstaknutog od strane režima Mila Djukanovića, jasno se vidi da sam tražio telefon, za koji sam mislio da mi je u onom haosu ispao iz džepa.

Urednik i novinarka lokalne TV, fotograf Pobjede i drugi predstavnici medija su svjedoci ovoga što govorim jer sam bio sa njima posle incidenta. Andrija Popoviću, razumijem da su pozivi iz DPS-a poslije osude napada na nas rezultirali ovim da se meni crta meta ali ću ja opet na Cetinje goloruk, jer se mi borimo za drugačiju Crnu Goru i Cetinje. Koliko sam se trudio da bratska krv ne padne radi lopova koji su nas 30 godina svađali, dokaz je i razgovor pred svjedocima koji sam vodio sa grupom protestanata i jednim od njihovih vođa Nenom Kaluđerovićem i pružena ruka, poslije čega se grupa i razišla”, zaključuje Milović.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here