U 21. kolu košarkaše Mornara Barsko zlato očekuje možda i najvažniji meč sezone jer bi pobjeda donijela gotovo izvjestan opstanak u regionalnoj eliti.

Rival u nedjelju od 19:30 dvorani Topolica je Borac iz Čačka, direktni rival u borbi za opstanak koji u Bar stiže sa bodom manje ali i pobjedom iz prvog međusobnog susreta.

“Poslije utakmice sa Megom u Beogradu rekao sam svojim igračima da je sada iza nas armirani zid. Poštujemo svakog protivnika, ali ovo su utakmice o kojima se ne razmišlja puno. Znamo koliko nam pobjeda znači i koliko nam donosi u ovom meču zato i trebamo da gledamo samo naprijed, nikako nazad”, prokomentarisao je šef sturčnog štaba Mornara Mihailo Pavićević.

“Nadam se da će ljudi iz Bara doći da nam daju podršku baš kao što je to bilo i u meču sa MZT-om kada je “Topolica” bila itekako ispunjena. Ovo je podjednako važan meč i za njih i za nas”, rekao je bek Mornara Radovan Đoković.

U prvom ovosezonskom duelu dva tima, slavili su Čačani 90:87, zbog čega je Mornar važno i da slavi ubjedljivije od tri poena kako bi imao bolji međusobni skor.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here