Danas u 19h održaće se još jedna protestna šetnja podrške Ukrajini na Cetinju.

“Građani Cetinja nastavljaju s podrškom herojskom ukrajinskom narodu u njihovoj borbi za slobodu i pravdu. Nakon godinu i tri mjeseca odbrane od ruske agresije, ukrajinske oružane snage pokrenule su kontraofanzivu i započeo je proces oslobođenja ukrajinskih teritorija od ruske zločinačke vojske”, navode organizatori.

Rana faza ukrajinske protivofanzive s iščekivanjima glavnih borbi već zadaje velike poraze ruskoj vojsci dok se Kremlj suočava i sa unutrašnjom oružanom pobunom Vagnerovih zločinaca.

Proces neumitnog poraza Rusije otpočeo je davno, prvim učinjenim zločinom nad Ukrajinom i njenim građanima dok se trenutno nastavlju bolni procesi u produkciji Kremlja koji vode njihovom neminovnom porazu zahvaljujući neustrašivom otporu Ukrajinki i Ukrajinaca koji je zadivio slobodni svijet.

“Pozivamo vas da nam se pridružite da još jednom protestnom šetnjom pošaljemo poruke mira i slobode i pružimo podršku herojskom ukrajinskom narodu da izdrži u svojoj borbi do konačnog oslobođenja. Vidimo se na Dvorskom trgu na Cetinju u 19h! Slava Ukrajini! Herojima slava”, zaključuju organizatori.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here