Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore izgubila je od Austrije 3:1 (25:21, 23:25, 25:23, 25:14) u polufinalnu fajnal fora CEV Srebrne lige u Gracu.

Dobra tri seta bila su nedovoljna da naš nacionalni tim ugrozi domaćina završnice, pa će u utješnom finalu igrati sa selekcijom Portugala, koja je u prvom polufinalnu izgubila od Estonije takođe 3:1 (29:27, 25:22, 18:25, 26:24).

“Nažalost izgubili smo polufinale od domaćina. Šteta zbog velikog broja grešaka. U prvi set smo ušli pod utiscima samog finala i impresijama utakmice. Nismo uspjeli da se izborimo s tim. Poslije smo odigrali dva jako dobra seta. Šeta i zbog nekih lotpi u trećem setu koje su oni dobili na čisto iskustvo. U četvrtom setu, iskreno, nismo postojali na terenu, potpuno smo izgubili koncentraciju i fokus za igru. Nadam se da ćemo sjutra skupiti snage da odigramo sa ekipom Portugala kao u Herceg Novom. Nadam se, pod broj jedan, da ćemo moći to izdržati fizički, s obzirom na to da igramo sa malim brojem igračice i da ćemo uspjeti doći do medalje” kazao je selektor Krunić.

Nedjeljni program u “Rajfajzen Sportark” areni otvoriće utakmica za treće mjesto između Crne Gore i Portugala, od 17 sati i 35 minuta, a rivali iz grupe A CEV Srebrne lige, Austrija i Estonija, igraće u finalu završnog turnira od 20 sati i 20 minuta.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here