Budvanska policija uhapsila je D.V. (23) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika, te djelo omogućavanje uživanja narkotika.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične distribucije narkotika, uhapsili D.V. (23) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga”, navedeno je u saopštenju Uprave policije.

Naime, kako su pojasnili iz UP, budvanska policija je, postupajući po naredbi, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.V.

“I tom prilikom pronašla i oduzela oko 855 grama marihuane, oko 37 grama kokaina, oko 175 grama amfetamina i 442 komada tableta ekstazija, kao i vagu za precizno mjerenje, dva telefona i skoro 2.000 eura za koje se sumnja da potiču od ulične prodaje narkotika”, kazali su iz policije.

Dodaju da je radi provjere oduzeto i jedno vozilo.

“D.V. je, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uhapšen zbog sumnje da je izvršio gore navedena krivična djela”, kazali su iz UP.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here