Barska policija sinoć je spriječila podmetanje požara na voziliu i uhapsila A.R. (21) iz Podgorice.

“Naime, barska policija je sinoć oko 21.00 čas u ulici Jovana Tomaševića kontrolisala vozilo marke „Renualt“ podgoričkih registraskih oznaka, kojim je upravljao A.R. Pregledom vozila pronađena je flaša sa benzinom i odjevni predmeti”, naveli su iz Uprave policije.

Sumnja se da je A.R. po prethodno osimšljenom planu došao iz Podgorice u namjeri da tokom noći izazivanjem požara na vozilu veće materijalne vrijednosti, jedne osobe iz Bara, pričinu materijalnu štetu, a da nakon toga uništi odjevne predmete i druge tragove koji bi ga mogli dovesti u vezu da ovim djelom.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se A.R.uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u pokušaju”, kazali su iz policije.

Daljom kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je A.R. u noći 9. juna izazvao požar na vozilu marke „Audi A4“ u ulici Radosava Burića u Podgorici, a tom prilikom su uništena još dva vozila.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here