Ime firme “Avenija MB” kod Vrnjačke Banje u Srbiji ponovo je u središtu afere sa zlostavljenjem pasa lutalica i nehumanim postupanjem.

Naime, aktivisti i ljubitelji životinja objavili su prije nekoliko dana snimak na društvenim mrežama iz Paraćina, kako dvojica muškaraca iz pomenute firme na bezobziran način, bez imalo milosti, vuku, a potom i ubacuju psa koga su uhvatili u metalni sanduk, a nemoćni pas udara glavom.Skandalozne priče vezane za sada već zloglasnu firmu, koja je sklopila brojne ugovore sa gradovima i opštinama u Srbiji o obavljanju poslova zoohigijene, postale su svakodnevnica.
„Avenija MB“, i pored mnogobrojnih pritužbi, prijava i ogromnog nezadovoljstva organizacija koje se bave zaštitom životinja i dalje opstaje, a snimak iz Paraćina zgrozio je javnost.

Zlostavljanja životinja i ugrožavanja njihove bezbjednosti prilikom transporta u organizaciji Avenije MB koja u svom vlasništvu ima azil za pse u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, neprestano zgražava javnost.

Redakcija portala Nova.rs uputila je pomenutoj firmi pitanja vezana za način ophođenja prema životinjama, a oni do objavljivanja ovog teksta nisu odgovorili.
Nova S


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here