Nikšićanin D.L. (37) uhapšen je zbog sumnje da je napao službenicu Komunalne policije, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Zapad” – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, kako se navodi, lišili su slobode D.L. (37) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, a koja je izvršio na štetu službenice Komunalne policije Opstine Nikšić i državne imovine.

“Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je, 16. septembra obaviještena od strane oštećene službenice Komunalne policije, da je dok je obavljala neposredne aktivnosti – poslove i zadatke iz svoje nadležnosti, njoj nepoznato muško lice prema kome je započela službenu radnju u cilju fotografisanja počinjenog prekršaja, fizički napalo na način što joj je rukom istrglo fotoaparat, a zatim joj uputilo više prijetnji. Ovo lice je potom odbacilo fotoaparat na betonsku podlogu, koji se tom prilikom oštetio, a pri tom dalje nastavilo da oštećenoj službenici upućuje prijetnje, nakon čega se udalilo u nepoznatom pravcu”, naveli su iz Uprave policije.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, kako se navodi, postupili po prijavi i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i u relativnom kratkom roku identifikovali i locirali osumnjičenog D.L., koji je lišen slobode zbog gore pomenutih krivičnih djela.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here