Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić je na današnjoj pres konferenciji, u dijelu koji se odnosi na veoma uspješnu akciju policije u Beranama, iznio neistine sa ciljem obmanjivanja javnosti, saopštili su danas iz Uprave policije.
Mandić je kazao da je jedna patrola policije Crne Gore u Dapsićima zaustavila kamion koji je švercovao cigarete, a koji je krenuo iz Podgorice.

“Ti policajci su odradili posao profesionalno”, naveo je on, ističući da javnost o toj akciji nije obaviještena da bi akcija mogla da bude zataškana.

Iz Uprave policije ističu da je aktivnost sprovedena juče, uz poštovanje svih zakonom utvrđenih procedura i o svemu je odmah obaviješten nadležni državni tužilac.

“Niko u policiji nije želio da zataška akciju, jer to nije u duhu rada policije nikada bilo, tako da navodno spektakularno obraćanje gubi smisao u argumentima i činjenicama”, naveli su u policiji.

Kako su dodali, Uprava policije će kao i do sada transparentno obavještavati javnost o aktivnostima koje sprovodi u interesu javnosti i svih građana Crne Gore.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here