Slavna pop pjevačica Britni Spirs posvetila se muzici i pronalasku načina kako da “vrati” devedesete, koje su za nju bile veoma plodne kada je riječ o karijeri, prenosi expresstabloid.

Britni je najavila veliki povratak na scenu kada je objavila svoj najnoviji singl „Matches“ sa američkom grupom Backstreet Boys.

“Pjesma “Mathces” sa mojim prijateljima iz Backstreet Boys-a sada izlazi”, tvitovala je uzbuđena pjevačica.

Numera nije jedina stvar koju je Britni pripremila za svoju publiku, na njihovo veliko oduševljenje. Ona je obradovala fanove novim specijalnim izdanjem svog albuma “Glory” iz 2016. godine.

Podsjetimo, njen deveti studijski album “Glory” je debitovao na trećem mjestu u prvoj nedjelji prodaje. Inače, kritičari i njeni obožavaoci ga svrstavaju u jedan od njenih najboljih iako tada nije dobio veću slavu zbog nedovoljne promocije.

Plavokosa zvijezda nije krila uzbuđenje zbog novog uspjeha i povratka muzici.

“Tako sam uzbuđena da čujem šta mislite o našoj zajedničkoj pjesmi!!! “Glory” sada takođe možete slušati svuda!!! Najnovije specijalno izdanje Glory-a sadrži gore pomenutu pjesmu „Matches“, ali i ne jedan, ne dva, ne tri, već četiri posebna remiksa pjesme „Mood Ring“, poručila je ona na Instagramu uz naslovnicu novog izdanja abuma “Glory” na kojoj golišava pozira u lancima u pustinji.

Mnogi su sliku shvatili ironično zbog lanaca, budući da pjevačica još uvijek nema slobodu da donosi odluke u svom životu i da njen otac Džejmi Spirs ima starateljstvo nad njom.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here