Kako se navodi, postoje svjedoci koji su vidjeli Krivokapića da je pokušao da uđe u Albaniju, ali bezuspješno

Premijer Zdravko Krivokapić jutros je krenuo na put u Tiranu, gdje bi tokom dana trebalo da prisustvuje sastanku predsjednika Vlada država Zapadnog Balkana sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Krivokapić je na put krenuo jutros, ali na graničnom prelazu dogodila se, kako se tvrdi na društvenim mrežama, neprijatnost! Navodno, premijer je vraćen s granice pošto je utvrđeno da ne posjeduje PCR test, niti je vakcinisan protiv kovida 19.

Kako se navodi, postoje svjedoci koji su vidjeli Krivokapića da je pokušao da uđe u Albaniju, ali bezuspješno! Nakon svega, odlučeno je da Krivokapić se u Tirani prebaci avionom, ali će prethodno uraditi PCR test.

Podsjetimo, Krivokapić od preuzimanja dužnosti dao je vrlo kontraverzne izjave o koroni. Prvo je tvrdio da je “preležao na nogama”, a zatim da ima “antitijela”. Ipak, da je riječ o svojevrsnom fenomenu govori činjenica da već duže od deset mjeseci ima dovoljno antitijela, što nauka za sada ne poznaje, ali pošto je riječ o Zdravku Krivokapiću sve je moguće.

Donosimo objave s Twittera.

aktuelno.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here