Glumac Marko Živić preminuo je poslije borbe sa korona virusom, a njegovi prijatelji i kolege se emotivnim porukama opraštaju od njega.

Marko je bio voljen i kao prijatelj i kao kolega. O tome svjedoče i mnogobrojne objave na društvenim mrežama od njegovih kolega i prijatelja.

Direktor Beogradskog Dramskog pozorišta Jug Radivojević izjavio je da je Marko Živić bio simbol radosti života i da je njegov odlazak velika tragedija.

“Marko je plijenio svojim šarmom i lakoćom življenja sa uvijek nasmijanim dječačkim izrazom lica. Ostale su divne uloge iza njega, ali nažalost i one brojne neostvarene u vremenu koje nije dočekao. Otišao je prerano i tiho, skromno kako je i živio”, rekao je Radivojević za Tanjug.

On je dodao da je Marko Živić bio “uv9iek pažljiv, sa mierom u komunikaciji da nekog ne uvr9iedi, a istovremeno plemenit da svakom pomogne”.

“Mnogo će nam Marko nedostajati. Svima u BDP, a vierujem i kolegama i publici širom regiona, čuvaćemo zauvijek uspomenu na našeg Marka”, rekao je Radivojević.

“Maki dragi”, napisala je Marijana Mićić uz Markovu fotografiju i tužni emotikon.

“Javiše mi da si otišao prije sat vremena, zašto tako brzo, Živče? Znači nema više smijeha, brate”, objava je Saše Joksimovića.

“Pozdrav, veseli momče”, napisao je Milan Vasić.

“Mnogo sam volio Marka Živića. Baš mi je žao”, glasi tvit voditelja Ognjena Amidžiča.

“Dragi moj, putuj. Voli te batica”, objava je glumca Gordana Kičića uz zajednički selfi.

“Ode Mare, počivaj u miru, dobri čovječe”, u tvitu je napisao Danilo Ikodinović.

“Zbogom, Marko. Prerano, pretužno”, objava je Žarka Jokanovića.

“Putuj s anđelima, dragi Marko”, piše na Instagram storiju glumice Jelene Gavrilović.

Dragan Bjelogrlić je objavio zajedničku sliku sa Markom, a u opisu je stavio bijelog goluba i bijelo srce.

“Večeras ću igrati ovu komediju i za tebe, druže moj. I aplauza dio podijelićeš s Nešom, kao što smo nekad dijelili ruže”, napisao je Andrija Milošević na Instagramu.

“Dragi naš crno-bijeli druže, želimo da te upamtimo onakvog kakav si bio – sa osmijehom na licu, pun ljubavi i žara za svoj voljeni klub! Pozdravi nam sve velikane gore i zamoli ih da se zaustavimo na ovome, jer mora neko i da ostane ovdje, među običnim svijetom. Neka te anđeli čuvaju!”, od Marka Živića se oprostio i FK Partizan.

Filmski, televizijski i pozorišni glumac Marko Živić preminuo je juče u Beogradu u 49 godini.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here